1. Optimaliseer je PMO met Halo

Optimaliseer je PMO met Halo!

Hoe geef jij opvolging aan de resultaten van een PMO? Met de aanpak van Halo zet je in op meer energie en gezondheid voor alle medewerkers op een positieve en laagdrempelige manier. Hierdoor doen veel meer mensen mee. In tegenstelling tot losse activiteiten zoals workshops of vitaliteitsdagen, die vaak beperkt effect hebben volgens HR, biedt Halo een structurele aanpak die door de medewerkers zelf wordt gedragen. Door voortdurend aandacht te besteden aan de energie van mensen, gaat dit in het DNA van je organisatie zitten. Dat zorgt voor een hogere betrokkenheid en vergroot de inzet van je mensen.

Optimaliseer je PMO

Duurzame verbeteringen na een PMO

Het PMO van K8werk biedt diverse mogelijkheden om aandachtspunten aan te pakken op individueel, team- en organisatieniveau. Met behulp van een geavanceerde analysetool verschaft Kr8werk inzicht in de energiebronnen en -lekken, zowel op organisatieniveau als per bedrijfsonderdeel op geanonimiseerde basis. Hierbij is het zelfs mogelijk om in te zoomen op specifieke groepen, zoals leeftijdsgroepen, mannen, vrouwen of afzonderlijke afdelingen. Dit vormt de ideale basis voor een doeltreffende opvolging. 

Meer energie met Halo

Halo richt zich op het vergroten van de energie van mensen, teams en organisaties. We noemen dat amplitie: een benadering die de positieve aspecten van werkbeleving versterkt en het welzijn van je medewerkers vergroot. Door continu te investeren in de energie van mensen, breng je meer vitaliteit in het DNA van je organisatie. Hierdoor ontstaat een hogere betrokkenheid en inzet van medewerkers.

Behaal blijvend resultaat

Bij het ontwikkelen van de aanpak voor jouw organisatie, maakt Halo gebruik van de inzichten uit het PMO. Met onze methode vergroot je de energie van je medewerkers en organisatie op drie niveaus: 

  • We creëren een energieke werkomgeving die sociale verbinding versterkt
  • We organiseren teaminterventies die mensen bewust maken van hun energiebronnen
  • We bieden dagelijks individuele ondersteuning via een combi van menselijke en digitale support.

Door sterk programmatisch te werken op basis van inzichten uit de gedragswetenschap, behaal je meetbare en blijvende resultaten. Zo kun je bij het volgende PMO aantoonbaar effect realiseren.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar hoe Halo als opvolging van je PMO de energie van je medewerkers kan vergroten? Neem dan contact met ons op via info@halowerkt.nl.

Deel deze pagina

Terug naar overzicht

Nieuws over energieke organisaties in jouw mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.