Gezond gedrag vanzelfsprekend maken

Hallo, wij zijn Halo

Al je medewerkers energiek en vitaal

Halo richt zich op het energiek en gezond houden van alle mensen die elke dag het verschil maken in jouw organisatie. Mensen voelen zich dan namelijk meer gezien en gewaardeerd, ze zijn productiever en blijven langer bij je werken. Het is onze belofte dat door het versterken van de vitaliteit je een beter resultaat behaalt. We zijn er om jou als HR-manager te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van dit doel. Samen streven we naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, voor meer verbinding en betere presentaties.

Inspiratie voor energieke organisaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek hoe meer energie bij je mensen leidt tot meer succes voor je organisatie. 

Inschrijven
Halo aanpak 560 x 350 circel v3

Een duurzame aanpak voor energieke organisaties

Met een landelijk dekkend netwerk en onze brede ervaring zijn wij dé partner voor vitale organisaties. Wij vergroten de energie en gezondheid van werkenden en organisaties met een duurzame aanpak, gebaseerd op gedragswetenschap en expertise in amplitie. Halo is een initiatief van Arbo Unie, marktleider in de bedrijfsgezondheidszorg.
 
Wereld 3 2121x1414

Gezonder oud worden

Leer van 's werelds gezondste leefomgevingen met Halo

De integrale aanpak van Halo is gebaseerd op de succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld. De vijf aandachtgebieden zijn verbinding, zingeving, voeding, beweging en ontspanning. Door aandacht te geven aan vitaliteit, zorg je voor meer energie en gezondheid voor alle mensen in jouw organisatie.  

Laat je inspireren door Halo

Inspiratie voor energieke organisaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek hoe meer energie bij je mensen leidt tot meer succes voor je organisatie. 

Volg ons online