Banner Werkgever

Meer energie voor je mensen. Meer succes voor je organisatie.

Onze aanpak

Zijn jullie medewerkers echt van onschatbare waarde? Hoe zorg je er dan voor dat zij optimaal presteren? Het begint ermee dat mensen energiek, gemotiveerd en vitaal hun werk doen. Halo kan je daarbij helpen. Met onze aanpak breng je meer vitaliteit in het DNA van je organisatie. Zo betrek en verbind je alle mensen die elke dag het verschil maken en boost je hun energie. Dat leidt tot meer succes. Van individuele medewerkers, maar ook van teams, afdelingen én je hele organisatie! 

 

Ontdek hoe je vitaliteit structureel vorm geeft

Benieuwd naar een aanpak voor jouw organisatie?

Neem contact op

Halo aanpak 560 x 350 circel v2

Hoe werkt Halo?

Halo helpt je om vitaliteit iedere dag onder de aandacht te brengen van elke medewerker. Een combinatie van digitale technologie en persoonlijke ondersteuning is de kern van onze aanpak. Een reeks interventies, zoals teamchallenges, evenementenkalender, verdiepende webinars, een online platform en een online game met verdiepende inhoud, helpen je om gezond en energiek gedrag te stimuleren en te verankeren bij al jouw medewerkers. Je bereikt meetbare en blijvende resultaten doordat we sterk programmatisch werken op basis van gedragswetenschappelijke inzichten.

Lees meer

Waarom Halo?

UBR 2 GIF
Bereik meer dan 80% van je medewerkers  

We betrekken vanaf de start jouw medewerkers op een positieve en laagdrempelige manier. Het programma wordt zo door de medewerkers zelf gedragen. Daardoor willen meer mensen meedoen, wat tot meer succes leidt. 

UBR 3 GIF
20% meer productiviteit

Door continu aandacht te geven aan de energie van je mensen, integreer je vitaliteit in het DNA van je organisatie. Via het Halo-programma lukt het wel om gezond en energiek gedrag te stimuleren én te verankeren. 

UBR 1 GIF
Duurzame aanpak

De Halo-aanpak is een effectieve methode om vitaliteit te bevorderen en te verankeren. Door programmatisch te werken op basis van gedragswetenschappelijke inzichten, behaal je meetbare en blijvende resultaten.

Wat levert de Halo-aanpak op?

  • Energieke en gemotiveerde medewerkers die beter presteren
  • Sterk werkgeversmerk met loyale medewerkers die langer blijven
  • Betere verbinding en samenwerking in teams
  • Maximale impact: bereik meer dan 80% van je medewerkers 
  • Een gestructureerde aanpak die naadloos integreert in alledaagse werkzaamheden

Onze aanpak

Halo-meter 200x200
Halo-meter

Lees hier hoe de Halo-meter snel de energie en gezondheid van je organisatie in kaart brengt.

Halo-zone 200x200
Halo-zone

Hoe de Halo-zone met trainingen, workshops en inspirerende content de vitaliteit verhoogt.

Halo-habits 200x200
Halo-habits

Lees verder hoe de game de energie en gezondheid van de individuele medewerker verhoogt. 

Dit is wat één van onze klanten zegt

McCain-Halo

"Bij McCain wilden we onze medewerkers op een laagdrempelige manier voorzien van informatie om bewust gezondere keuzes te maken. Halo is expert op het gebied van vitaliteit en heeft voor ons verschillende informatieve video's gerealiseerd over de thema's Beweging, Voeding en Ontspanning, met specifieke aandacht voor zowel kantoor- als productiemedewerkers.

De samenwerking en communicatie met Halo is bijzonder prettig verlopen. Vanaf het eerste contact luisteren ze goed naar onze wensen, denken mee in een bedrijfsomgeving met onregelmatige werktijden en bieden doeltreffende en passende oplossingen aan. De video's die ze hebben opgeleverd zijn verfrissend, energiek en geven in korte tijd de juiste informatie. Hierdoor kunnen wij als organisatie een belangrijke eerste stap zetten naar een gezondere en vitalere werkomgeving voor onze medewerkers!"

Al je medewerkers energiek en vitaal

Met Halo krijg je iedereen in beweging

Kom in contact