Gezond gedrag werknemers

Elke dag vol energie 

Je doet het samen en dat werkt

Vergroot je vitaliteit

De dagelijkse verleiding om minder te bewegen, ongezonder te eten, minder te ontspannen en de verbinding met andere kwijt te raken is groot. Het kan zorgen voor een verminderde vitaliteit, thuis en op het werk. Halo geeft je via jouw werkgever de aandacht die je verdient om gezond en energiek te blijven. Dat zorgt voor verbinding, meer energie en betere prestaties.

In je eigen tempo ontwikkel je een andere mindset, waardoor je nieuwe gewoontes vasthoudt. Met hulp van collega’s in je team die samen met jou aan de slag gaan en je enthousiasmeren en stimuleren. En met behulp van een individueel trainingsprogramma in de vorm van een game, waarbij je een vriend, partner of familielid kunt aanhaken en een online coach je gedurende twaalf weken begeleidt. Klinkt goed toch! 

Zo vergroot je je vitaliteit en ervaar je elke dag vol energie. Daar profiteer jij van, de rest van je leven. Want elke dag een klein beetje aan je gezondheid en vitaliteit werken helpt!

Ook van jouw organisatie maken we graag een Halo-organisatie! Attendeer je werkgever op dit aanbod en deel deze link.

Groep 10 circel

Waarom meedoen?

  • Je krijgt ruimte en tijd om aan deze aspecten te werken
  • Structurele aanpak in kleine stapjes
  • Meer plezier en energie
  • Meer verbondenheid met de organisatie
Met behulp van Halo lukt het me om in kleine stapjes veranderingen door te voeren. Dit voelt heel natuurlijk.
Halo pijlers 2

Pijlers van Halo

De vijf pijlers van Halo zijn ge├»nspireerd op de vijf succesfactoren van de gezondste leefgebieden ter wereld: verbinding, zingeving, voeding, beweging, ontspanning.