1. Nieuwsbericht


Amplitie: meer vitaliteit voor al je medewerkers

Amplitie is hét kernbegrip uit de positieve organisatiepsychologie. Het draait om het versterken van de energie en gezondheid van de mensen in jouw organisatie. Met een amplitieve aanpak benadruk je de goede eigenschappen en talenten van medewerkers. Dat zorgt voor enthousiaste en gemotiveerde mensen. De voordelen zijn duidelijk: meer verbinding, bloeiende teams en betere prestaties.

Optimaliseer je PMO met Halo!

Hoe geef jij opvolging aan de resultaten van een PMO? Met de aanpak van Halo zet je in op meer energie en gezondheid voor alle medewerkers op een positieve en laagdrempelige manier. Hierdoor doen veel meer mensen mee. In tegenstelling tot losse activiteiten zoals workshops of vitaliteitsdagen, die vaak beperkt effect hebben volgens HR, biedt Halo een structurele aanpak die door de medewerkers zelf wordt gedragen. Door voortdurend aandacht te besteden aan de energie van mensen, gaat dit in het DNA van je organisatie zitten. Dat zorgt voor een hogere betrokkenheid en vergroot de inzet van je mensen.

Terugblik Ronde tafel sessie ‘energieke medewerkers in een krappe arbeidsmarkt’

Op woensdag 24 mei j.l. organiseerde Halo een Ronde Tafel sessie voor een exclusieve groep HR-managers uit verschillende sectoren. Tijdens dit evenement zijn belangrijke vragen beantwoord over: Hoe kunnen we een energieke en gezonde manier van werken en leven realiseren? Waarom krijgt dit onderwerp zo'n boost en welke spelers hebben daar een rol in te pakken, waaronder de werkgevers? Onze tafelgasten, hoogleraar Willem van Rhenen, psycholoog Thijs Launspach en managing director van Halo Yvonne Kersten, verkenden samen met het publiek de kansen om de energie en gezondheid in organisaties te vergroten. Een inspirerende bijeenkomst met boeiende inzichten.

Persbericht: Nieuw wellbeing programma Halo stimuleert modern verantwoordelijk werkgeverschap

Halo is een nieuwe aanpak voor werkgevers die de energie en vitaliteit van al hun medewerkers structureel willen verbeteren. Als onderdeel van Arbo Unie ondersteunt Halo voltallige organisaties in de transitie naar modern verantwoord werkgeverschap. Waar veel leefstijl- en vitaliteitsprogramma's gericht zijn op preventie, focust Halo zich juist op het versterken van gezonde gewoontes, zowel op het werk als thuis. Het programma richt zich op blijvende gedragsverandering door het verbeteren van de werkomgeving, in combinatie met een teamgerichte aanpak en individuele begeleiding waarbij ook het thuisfront meedoet. Dat doet Halo door beweging, ontspanning, gezondere voeding, zingeving en verbinding te stimuleren.