1. Vacature Consultant gezondheid en vitaliteit

Vacature consultant gezondheid en vitaliteit

Iedere werknemer verdient een omgeving waarin gezond gedrag vanzelfsprekend is. De inspirerende en activerende aanpak van Halo helpt werkgevers en medewerkers om gezond en positief gedrag een logische keuze te maken. Halo is een nieuw initiatief van Arbo Unie met een uniek aanbod voor werkgevers die echt het verschil willen maken voor hun medewerkers. Er is veel vraag naar onze nieuwe dienst en we zoeken vitale vernieuwers, die samen met ons de focus gaan verleggen van preventie naar amplitie. Ga jij de uitdaging aan als onze nieuwe consultant? Lees dan snel verder en reageer op deze uitdaging.   

Dit ga je doen 

Als consultant ben jij het gezicht naar onze klanten toe. Je neemt organisaties mee in ons gedachtegoed en bent eindverantwoordelijk voor de invulling en de implementatie van de gehele aanpak bij werkgevers. Je start met een analyse en vertaalt de bevindingen met de klant naar een aanpak op maat. Vervolgens breng je de invulling naar de praktijk en begeleid je de organisatie en de diverse teams, samen met een coach, in hun ontdekkingstocht.

Dit breng je mee?  

Je krijgt energie van nieuwe uitdagingen en kunt mensen meenemen en overtuigen. Je bent organisatorisch sterk en relationeel zeer bedreven. Je werkt planmatig en bent ervaren met agile werken, waarin we continu zoeken naar nieuwe mogelijkheden in nauwe verbinding met onze klanten. Je krijgt energie van werken met mensen en je krijgt een kick als je voelt dat onze klanten blij worden van Halo. Je bent oprecht en wilt als Halo consultant meewerken aan een gezonde en energieke levensstijl voor iedereen.

 • Inhoudelijke kennis van gedragsverandering van levensstijl (mensen in hun kracht zetten)
 • Relevante opleiding op HBO/WO niveau
 • Ruim vijf jaar ervaring als consultant in een b-t-b omgeving
 • Ervaring in een adviesrol op sr managementniveau
 • Ervaring als programma-manager in organisaties.

Dit krijg je ervoor terug 

Een dynamische werkomgeving in ons pand in Nieuwegein waar onze Halo wereld elke dag vorm krijgt. Je bent hier op vaste momenten en werkt bij en voor onze klanten vanaf locaties in het land. Geen dag is hetzelfde. Je schakelt veel tussen verschillende projecten in verschillende fases en levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van Halo. Een fulltime werkweek is bij ons 36 uur en de functie is ingedeeld in groep J.

Op basis van 36 uur per week ontvang je naast een goed salaris:

 • eindejaarsuitkering van 3%
 • vakantietoeslag van 8%
 • 196 vakantie-uren
 • 20 extra bijzondere verlofuren, in te zetten voor het Optimaal Werken Programma 
 • goede mobiliteitsvergoeding 
 • flexibele werktijden
 • mogelijkheid tot scholing, zowel in- als extern
 • vergoeding voor een ergonomische werkplek om thuis ook lekker te kunnen werken. 

Reageren

Stuur je korte motivatie en cv naar info@halowerkt.nl. We zien uit naar je reactie! Neem voor meer informatie contact op met managing director Yvonne Kersten via tel 0652501676.

Deze vacature is inmiddels vervuld. 

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met onze recruiter Jotte Tromp.

06-52501364
jotte.tromp@arbounie.nl

Wil je meer weten over Halo?

Maak kennis met Halo