CTA scan 1440x420

Eerste stap naar meer energie voor jouw mensen!

Gratis Halo-scan aanvragen

 

  1. Halo-scan

Halo-scan

Je wilt alle mensen die elke dag het verschil maken voor je organisatie gezond en energiek houden. Dat begint met weten wat er leeft in jouw organisatie.
De Halo-scan geeft je inzicht in de echte behoefte van je mensen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. We bieden hem je eenmalig kosteloos aan voor een groep van maximaal 100 deelnemers.

Resultaten van de Halo-scan onder medewerkers worden teruggekoppeld tijdens een online adviesgesprek met een Halo-consultant. Krijg een aanbeveling die aansluit bij de wensen van je mensen en de ambitie van je organisatie en maak gezond en energiek werken een vanzelfsprekend onderdeel van je organisatie. We helpen je graag op weg! 


Inzicht in de behoefte van je medewerkers 

Vraag gratis en vrijblijvend de Halo-scan voor medewerkers aan

Scan aanvragen

Halo Pad van aanpak
Halo-scan

De stem van je medewerker

De Halo-scan is een korte vragenlijst die al swipend - via de smartphone – wordt ingevuld door de medewerkers. Door je medewerkers hierbij te betrekken verhoog je hun betrokkenheid en motivatie om met vitaliteit aan de slag te gaan. 

Groep 10 circel

Een inspirerende en activerende aanpak

Met onze vernieuwende aanpak krijgen jouw medewerkers de aandacht die ze verdienen om gezond en energiek te blijven. Dat zorgt voor verbinding, meer energie en betere prestaties. Merk wat meer energie met je mensen doet. Lees hier meer over onze volledige aanpak.

Inzicht in de behoefte van je medewerkers

Gratis en vrijblijvend

Halo-scan aanvragen